Rottweiler reu Tobias (Asiel)

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Tobias is een hele lieve hond die graag bij mensen is. Tobias heeft het naar zijn zin in het asiel, maar toch is hij iedere nacht alleen. Hij is altijd zo blij weer om iemand te zien. Tobias is een prachtige rottweiler van 2 jaar oud. Het is een ontzettend vriendelijke knuffelkont die alles en iedereen leuk vindt.

Tobias loopt keurig netjes mee aan de lijn maar hij vindt het ook heerlijk om in een rustig tempo naast de fiets te lopen. Hij is erg levenslustig en houdt van lekker snuffelen en wandelen. Tobias is ook heel nieuwsgierig wat er nog meer te zien is in de grote buitenwereld.

Voor tobias zoeken wij een baasje die het leuk vindt om veel met hem te ondernemen. Een klein rondje wandelen is voor Tobias geen uitdaging. Hij heeft veel beweging nodig. Wij zoeken echt een maatje voor Tobias die lekker met hem erop uit gaat en veel aandacht en liefde geeft.

Vanuit dierenasiel werken wij met de positieve trainingsmethode en verwachten dit ook van een eventuele nieuwe eigenaar.

Tobias is al eerder geplaatst en bij ons terug gekomen. Gelukkig niet door Tobias zelf, maar doordat de zorg voor Tobias toch is onderschat. Zoals aangegeven hij heeft uitdaging nodig. Tobias heeft wel hier geleerd hoe te leven in een huis en wat daar wel en niet mag.

Voor interesse in Tobias graag contact opnemen via het interesseformulier op de website van het dierenasiel.
Pagina Tobias Asiel