Rottweiler teef Ksena

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Rottweiler Ksena; Herplaatser met een staartje:

!!!!!!LET OP!!!!!!!
Ksena staat op de site van Stichting Rottweiler Nederland, maar wordt NIET door hen geplaatst; Deze hond wordt ALLEEN via SRN onder de aandacht gebracht om haar bij de juiste mensen een nieuw THUIS te geven.

Het adoptietraject verloopt dan ook iets anders: De huidige baasjes zullen zelf gecontacteerd kunnen worden, zonder tussenkomst van SRN en er zal geen geld gevraagd worden voor de herplaatsing.

Wel zullen er schriftelijke afspraken worden gemaakt met de nieuwe eigenaar/eigenaren, waarbij het wel en wee van Ksena voorop staat en er geëist wordt , dat zij een goed en veilig thuis krijgt.

Ras: Rottweiler
Geslacht: Teef, gesteriliseerd
Leeftijd: 01-04-2015
Beharing: Kort
Medisch: Gevaccineerd tegen rabiës
Kennis: Snapt de commando’s Kom, Af, Lig, Mandje, Zit
Let op: Kan zelfstandig een hek openen!
Wordt NIET geplaatst bij andere huisdieren met veren en haren.
Is heel aanhankelijk naar mensen; Ondanks goede ervaringen met kinderen is dit niet een hond om direct in een gezin met kinderen op te nemen(!)

Heey, ik ben Ksena een Rottweiler teefje van 7,5 jaar jong.
Ondanks mijn leeftijd houd ik erg van ravotten, rennen en achter andere honden aan, maar dat laatste dan niet met de beste bedoelingen!
Dat is nu net waarom mijn huidige baasjes besloten hebben om mij, met pijn in het hart, naar een beter thuis te laten gaan.

Voor ik bij hen kwam, heb ik 6,5 jaar in het buitenland gewoond en mijn huidige baasjes hebben mij via Facebook ontmoet.
Ik zat toen nog in het asiel in Litouwen en men heeft mij daar, op valse voorwendselen, aan mijn nieuwe baasjes voorgesteld.
Zo zou ik prima met andere honden kunnen, iets wat een must was, omdat zij al een leuke roedel van nog vier snoeten hadden, die allemaal prima met elkaar overweg kunnen; Van Teckel tot Rottweiler(!)
Vanzelfsprekend zou ik dan leuke speelkameraadjes krijgen, maar dat pakte dus anders uit.

Alleen ben ik een lieverd en lig, als ik niet ren, of ravot, het liefst lekker onderste boven naast mijn baasje(s) en verlang naar de aaien over mijn buikje, rug en snoet.
In het begin kreeg ik heerlijk versvoer, waarbij ik de voorkeur gaf aan wild en lam en kip, want voor vers rundvlees bleek ik een beetje allergisch.
Nu krijg ik brokken, aangelengd met voer uit blik, wat ik naar binnen schrok; Zo lekker!!!
Maar goed, waarvoor stel ik mij ook weer voor?
O ja; Ik MOET weg uit dit gezin, want op dit moment leef ik in een aparte ruimte en word apart van de andere honden uitgelaten en krijg ik mijn eten.

Ben ik wél in dezelfde ruimte, dan hebben we muilkorven om, om ernstig letsel te voorkomen.
Mijn baasjes, die mij liefkozend een “Kroelweiler” noemen, willen graag zien, dat ik naar iemand ga, met verstand van honden, die én de tijd voor mij heeft én de gelegenheid om mij lekker hond te laten zijn.
Dit zonder dat ik andere beestjes tot last ben, waarbij ik moet bekennen, dat ik wel correcties accepteer en op termijn misschien niet meer uitval naar andere honden, maar daar geef ik nu geen garantie op!

Verder houd ik van autorijden; Schrik niet als ik plotseling opspring en hard blaf, als we langs een andere hond rijden, want dat vind ik fantastisch om te doen.
Ik ben eraan gewend om een snuitje, of muilkorf te dragen; Dat betekent namelijk dat we wat leuks gaan doen, zoals naar buiten, of met de auto weg: JOEPIE!!!
Ook zonder heb ik het prima naar mijn zin hoor, vooral als ik een lekker stukje pens, of varkensoor gepresenteerd krijg; Mijn favoriete snacks.

Had ik al verteld, dat ik geen baknijd heb?
Zelfs als je met je vingers in mijn eten zit en naast mijn bekkie, terwijl ik eet.
Ok, toegegeven dat ik je dan eerst moet vertrouwen, maar geldt dat niet ook voor jou?
Zou jij zomaar iedereen van je bordje laten eten, die je niet kent? ; Nee toch?
Maar dat vertrouwen komt snel, want ik hou van mensen en hun aandacht.

Kortom: Ben je alleenstaand, of vorm je een gezinnetje met z’n twee; Pas ik erbij en kun je mij de aandacht geven, die ik nodig heb?
Zijn er geen andere dieren in de buurt, met wie ik liever geen kennis maak, omdat ik jou/jullie graag voor mijzelf houd?
Woon/wonen jullie zodanig, dat ik thuis lekker de ruimte heb en buiten ook nog flink uit de voeten kan, zonder dat ik daarbij (veel) soortgenoten tegen kom?

Dan hoop ik, dat je contact wilt opnemen met mijn huidige baasjes: Zij zullen je behalve een hoop vragen stellen en uitnodigen voor een kennismaking, als de antwoorden hen bevallen, ook vragen zelf de situatie bij jou/jullie te mogen bekijken.
Zijn zij ervan overtuigd, dat ik bij jou/jullie een prima thuis krijg, dan nog is de wens er mij een aantal maal te bezoeken in de maanden erna, gewoon om zeker te zijn, dat ik bij jou/jullie op mijn plek ben en een stabiele toekomst heb.

Hoewel ik de uitstraling en de pit heb van een prima bewaker voor jouw/jullie erf, ben ik GEEN typische buitenhond.
Dus ook niet degene, die in een hok met tralies verblijft, gedurende de dag en ’s avonds mag rondbanjeren op het terrein.
Ik MOET mijn dagelijkse hoeveelheid liefde en knuffels krijgen en slaap, net als nu, liefst op de bank, of in een warme mand.

Als je verliefd bent geworden op mijn koppie en je hebt de voorwaarden mij een nieuw THUIS te geven goed gelezen, dan mag je contact opnemen met mijn huidige baas Peter.
Hij is te bereiken op 0624912989, maar neemt alleen op, als je met nummerherkenning belt.

Een vriendelijke whatsapp, waarbij hij je terug mag bellen, beantwoord hij zeker nog dezelfde dag.
O, nog even dit; Snap je na het lezen van mijn verhaal niet, dat dit nog de enige en juiste mogelijkheid is, mij een beter bestaan te geven en het huidige gezin, inclusief mijn soortgenootjes weer de rust en harmonie van voor mijn komst; Even goede vriendjes.

Het wordt echter niet op prijs gesteld, dit te laten weten.
Laten we elkaar respecteren en deze site gebruiken, waarvoor deze bedoeld is: De juiste hond bij de juiste baas(-jes) krijgen.
Poot, Ksena.