Rottweiler reu Hulk

Hulk

Afbeelding 1 van 6

Door veranderde privé omstandigheden is de knappe jonge 2 jarige Rottweiler reu Hulk op zoek naar een ander thuis. Doordat hij nu regelmatig 12 uur alleen is en dan in een bench moet verblijven, gaan we samen met de eigenaar op zoek naar een ander gezin, waar meer tijd en aandacht is voor deze jonge puber.

Door de eigenaren wordt het volgende verteld over Hulk:
Hulk is bijna twee jaar en destijds als pup aangeschaft door zijn huidige eigenaren. Er zijn geen cursussen gevolgd met hem maar zijn eigenaar heeft hem zelf alles geleerd wat nodig was. Hulk kent dan ook prima de basis commando’ s. In het gezin woont ook een zoon van nu 7 jaar. Daarmee kan Hulk lezen en schrijven. Hulk is erg geduldig met het kind. Ook voor vreemde mensen is Hulk vriendelijk.

Buiten aan de riem kan Hulk nog wel eens trekken. Zeker als hij een andere hond ziet waarmee hij graag wil spelen, moet je sterk in je schoenen staan. Hulk kan zowel met teven als de meeste reuen overweg. Regelmatig speelt hij met de hond van de buren, een Duitse Herder. Hoe hij met katten is, is onbekend.

Bij de dierenarts laat hij zich prima behandelen en vindt bijna alles goed. Zijn entingen zijn op orde en Hulk is in het bezit van een Europees paspoort. Hulk is ook tegen Rabies ingeënt.

Hulk speelt graag met een bal en touwen. Hij houdt van alle snacks en staat momenteel op een combinatie van droge brok en (blik) vlees. Een rondje zwemmen mag hij ook graag doen en ook een ritje in de auto vindt hij prima.

We zoeken voor Hulk een sportief gezin dat lekker veel tijd heeft en er regelmatig met hem op uit trekt. Een leuke cursus bij een goede hondenschool zou geweldig zijn. Daarnaast is een ruime tuin een pre. We plaatsen Hulk niet bij kinderen onder de 12 jaar.

Denkt u dat u Hulk dit kan bieden? Dan verwachten wij van u een aanvraagformulier met uitgebreide informatie.

Hulk woont nog thuis en dat is in Millingen aan de Rijn

Niet alleen de aanschaf van een Rottweiler kost geld, bedenk goed dat voor een hond van deze grootte u per maand ongeveer 50 a 75 euro aan voeding kwijt bent.
Daarnaast dient u rekening te houden met het betalen van
hondenbelasting, de hoogte hiervan verschilt per gemeente.

Tot slot houdt rekening met dierenarts kosten zoals vaccinatie,
ontworming, behandeling tegen vlooien etc, ook hiervoor bent u
ongeveer 100 euro per jaar aan kwijt.

Wij werken ALTIJD met een digitale vragenlijst, telefonische
screening en huisbezoeken.

Laat uw hond verzekeren tegen onverwachte hoge dierenarts kosten, ongevallen etc, er zijn diverse hondenverzekeringen hiervoor af te sluiten, verdiep u goed in de voorwaarden wat wel of niet verzekerd wordt.
Desgewenst kunnen wij u hierover adviseren.

Het LICG heeft een Rottweiler bijsluiter gemaakt, wij moeten u hier op attent maken, wij adviseren u de bijsluiter door te lezen.
Door de link of de foto te klikken wordt de PDF file in een nieuw venster geopend.
U heeft een PDF reader nodig om het te kunnen lezen.

rottweiler_bijsluiter

Let op: per 1 november 2021 gelden er nieuwe regels omtrent de chip, Europees paspoort en nieuwe eigenaar, leest u daarvoor de
informatie via deze link goed.

Hulk wordt geplaatst onder plaatsingsovereenkomst van onze
stichting, en een selectie en een intake maken onderdeel uit van zijn herplaatsingsprocedure, lees deze a.u.b. goed door.

Voor Hulk bent u de stichting een herplaatsbedrag van 245 euro verschuldigd.

Gegevens worden pas verstrekt na de intake en het verplicht
invullen van het Aanvraagformulier
Houdt u er rekening mee dat de herplaatsingsprocedure uit
meerdere kennismakingen bestaat en dat zijn eigenaren
mee beslissen in zijn plaatsing.

Voor meer informatie neem contact met ons op,
of vul meteen het aanvraag formulier

Wij doen niet aan telefonische verkoop, het invullen van het adoptie formulier is een eis voor het starten van de herplaatsprocedure.
Voor aanvullende informatie mag u natuurlijk altijd bellen,
zie hiervoor onze contact gegevens.