Rottweiler reu Boris

Boris

Afbeelding 1 van 8

Wij bemiddelen voor de 3 jaar oude gecastreerde Rottweiler reu Boris.
Boris behoort eigenlijk bij een pension waar hij als waakhond rond stapt, maar wegens beëindiging wordt er voor hem een nieuwe gouden plek gezocht.

Voordat Boris in het pension kwam, was hij woonachtig in een gezinssituatie in huis, dit was absoluut geen succes, er waren teveel prikkels en op bezoek komende kinderen waren ook geen succes.
Boris wordt omschreven als een lieve reu, maar die wel eerst een kans moet krijgen en zijn vertrouwen gewonnen moet worden.
Het is daarom ook belangrijk dat je hem de tijd geeft om zijn draai te vinden en vooral in het begin niet teveel van hem te verwachten.
Hij functioneert het beste bij rust en regelmaat.

Boris is ook selectief naar mensen, de ene persoon vindt hij leuker dan de andere en dat steekt die niet onder stoelen en banken.
Maar heb je zijn vertrouwen, dan kan je je geen beter maatje wensen en zie je een ontzettend lieve blije hond.

Hij is dol op spelen met een bal of een leeg flesje, en mag ook graag pootje baden.
Nu het kouder wordt vindt hij het prettig om ook een jas te dragen.

In de omgang met andere honden gaat die uitstekend met teefjes om, en dan maakt het niet uit of ze groot of klein zijn, de voorkeur gaat er dan ook naar uit om hem samen met een teefje te plaatsen.
Met intacte reuen heeft hij geen match.

Er wordt voor Boris een buitensituatie gezocht, hij wordt doodongelukkig van in huis te leven, hij is liever de hele dag buiten.
Bewaken doet hij ook prima, zonder hierbij overdreven te blaffen.
Wel staat die op alert als er onbekende mensen komen.

Heeft u een woning met een stuk grond, erf met een afgesloten gedeelte, waar hij overdag lekker zijn ding mag doen, maar wel in de nacht een goed verblijf heeft, bv in een bijkeuken, verwarmde kennel.
Zoekt u een maatje die ook waakt, en ben u in staat om Boris de ruimte te geven en niet van alles van hem te verwachten?
En kunt u zich vinden in: respect geven is respect krijgen.
U heeft geen thuis wonende kinderen, en (klein) kinderen die op bezoek komen kunt u gescheiden houden van Boris,, want hier heeft hij gewoon echt geen klik mee.
Een maatje zou ontzettend voor hem zijn.

Dan nodigen wij u uit tot het invullen van het aanvraag formulier, bij gebleken geschiktheid koppelen we u aan het pension in Brabant, regio Eindhoven.

Aanvraag formulier